Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cemacon doreste sa cedeze din actiuni catre BCR in schimbul micsorarii datoriilor

I.D. Companii /

Cemacon doreste sa cedeze din actiuni catre BCR in schimbul micsorarii datoriilor

Cemacom Zalau, producator de materiale de constructie, doreste sa isi reduca creditele fata de BCR prin transferarea catre banca a unui pachet de actiuni in procent de maxim 20% din numarul total. In acest fel, compania spera sa obtina o reducere a debitului fata de BCR la 16 miloane de euro.

Actionarii Cemacon se vor putea exprima in privinta acestei propuneri in cadrul adunarii ce va avea loc in data de 28 aprilie 2012.

Totodata, Cemacon intentioneaza sa vanda mai multe bunuri mobile si imobile in schimbul rambursarii crediterlor bancare contractate, dupa cum urmeaza: platforma Zalau, imobilele (apartamente cu suprafetele de teren aferente) detinute de societate in cladirea Stejarul, un teren situat in cariera Tunari.

Actionarii Cemacon se vor exprima de asemenea in ceea ce priveste constituirea de garantii mobile, imobile si de stoc in favoarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in vederea finalizarii dosarului de reesalonare a datoriilor Cemacon la bugetul de stat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional