Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cemacon si-a marit cota de piata

I.D. Companii /

Cemacon si-a marit cota de piata

Producatorul de caramida Cemacon Zalau si-a marit cu 39% cifra de afaceri in prima parte a anului 2012 fata de primul semestru din 2011.

La nivelul cantitatilor vandute, compania a crescut cu 34% devenind astfel al doilea mare jucator pe piata din Transilvania, precizeaza reprezentantii companiei.

Liviu Stoleru, director General Cemacon S.A. a declarat:

"Ne-am extins cota de piata in dauna concurentilor, am obtinut profit operational peste media sectorului si, cel mai important, ne-am creat premisele pentru a continua sa crestem in a doua parte a anului. Vom introduce in piata produse unice si vom aplica strategii comerciale care aduc valoare atat partenerilor distribuitori cat si beneficiarilor si constructorilor. Vrem sa depasim pragul de 40 milioane lei cifra de afaceri."

Dinamica cifrei de afaceri a depasit-o pe cea a volumelor, vanzarea realizandu-se la preturi mai mari, care au contribuit la imbunatatirea semnificativa a profitabilitatii operationale a companiei, explica reprezentantii companiei.

Rezultatele financiare arata o performanta operationala imbunatatita atat la nivelul activitatii productive, cat si pe lantul logistic si de vanzare si in activitatile suport, toate acestea conducand la o profitabilitate operationala la sase luni peste media sectorului, potrivit oficialilor companiei.

Pentru trimestrul III societatea isi propune cresterea vanzarilor, mizand pe imbunatatirea portofoliului de produse si pe implementarea unor strategii inteligente de marketing.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional