Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cemacon vrea sa obtina o crestere de 40% pana la finele anului

I.D. Companii /

Cifra de afaceri a companiei Cemacon a crescut in primele sase luni ale anului cu 35% in comparatie cu acelasi interval al anului 2012.

Valoarea cifrei de afaceri inregistrata pentru primul semestru din 2013 a fost de19,4 milioane lei, cresterea bazandu-se pe vanzarea de volume de caramida mai mari cu 30% si pe celelate produse din portofoliu.

Liviu Stoleru, directorul general al Cemacon, a precizat:

"Venind dupa doi ani de expansiune a afacerii, in conditiile unei piete in care criza nu a dat nici un semn de recul, rezultatele primului semestru au fost peste asteptari.

Strategia comerciala bazata pe un marketing inovativ, portofoliul de produse imbunatatit si extins si abordarea de noi piete au fost solutiile noastre pentru contracararea unui context de piata vizibil deteriorat, cu cerere in scadere si cu presiune crescanda pe pret si pe termene de plata."

Pentru acest an reprezentantii companiei si-au propus cresterea cifrei de afaceri cu 40% fata de 2012 si atingerea unei cote de piata de 16% la nivel national.

Argumentele Cemacon se centreaza pe noile produse care ofera cea mai buna valoare pentru bani in materie de zidarie, pe centrele de distributie proprii si noile zone geografice abordate, precum si pe eficacitatea strategiei de promovare in jurul noii identitati de brand.

"Avem alaturi actionari mai hotarati sa sustina compania si aceasta ne da stabilitate in abordarea proiectelor viitoare. Imi pastrez optimismul referitor la atingerea obiectivelor de crestere asumate pentru 2013.", a afirmat Stoleru.

Cemacon SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti avand ca obiect de activitate productia de placi ceramice. Compania este detinuta, preponderent, de actionari institutionali, fonduri de investitii romanesti si straine.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional