Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cesarom este determinata sa creasca in continuare productia

I.D. Companii /

Compania Lasselsberger Romania, detinatorul brandului de placi ceramice Cesarom, va atinge dupa investitiile din 2011 un volum anual al productiei de 6,7 milioane de metri patrati de gresie si faianta.

Aceasta cantitate ar putea fi suficenta pentru amenajarea a aproximativ 90.000 de locuinte cu o suprafata medie de placat de 75 de metri patrati.

Domnul Teau, Director General al Lasselsberger Romania, a declarat:

"La inceputul anului trecut s-a luat decizia de a creste numarul de piese de decor produse, datorita cererii tot mai mari de pe piata locala. In urma lucrarilor de modernizare, productia de placi decorative a fost majorata cu 50%", a mai spus Toni Teau.

Acesta a subliniat ca, in acest moment, Cesarom produce pe doua linii pentru faianta, doua linii pentru gresie si una pentru decoruri iar planurile de viitor ale companiei vizeaza noi investitii in majorarea capacitatii de productie.

Cesarom a lansat in ultimii ani si exporturi pe piete din regiune. Astfel, in acest moment, 5% din productia companiei - 335.000 mp - ajunge pe rafturile magazinelor de profil din Republica Moldova, Grecia, Bulgaria sau Ungaria.

"Planurile noastre nu se opresc aici. in continuare vizam sa ne extindem pe plan extern si sa ducem succesul produselor Cesarom peste granite", a mai spus Toni Teau.

Cesarom este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger, dar a pastrat marca Cesarom. Produsele sunt fabricate in prezent in unitatea de productie Sanex de la Cluj-Napoca. Grupul austriac Lasselsberger detine 67,93% din totalul actiunilor societatii comerciale Sanex SA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional