Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cifra de afaceri in crestere pentru Policolor

A.D. Companii /

Marius Vacaroiu CEO Policolor Orgachim

Marius Vacaroiu CEO Policolor Orgachim

Piata de vopsele ar putea cunoaste o usoara revenire anul viitor. "Primele 6 luni din 2013 vor fi cele hotaratoare pentru acest domeniu. Estimarile noastre previzioneaza un an mai bun, dar ele depind de evolutia pietei", a declarat Marius Vacaroiu, CEO Policolor Orgachim.

In primele 10 luni din 2012, conform analizelor companiei, piata de lacuri si vopsele a consemnat un declin de aproximativ 10% fata de anul anterior, iar tendinta s-a pastrat pe tot parcursul anului. Chiar si in acest context al pietei, Policolor estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 16% (raportat la euro) in acest an.

Cele mai importante materii prime necesare proceselor de fabricatie din industria specifica sunt achizitionate de pe pietele externe, iar oscilatia preturilor acestora a fost impredictibila, fiind direct legata de pretul petrolului. Impreuna cu aprecierea cursului monedei europene, influentele s-au regasit imediat in costurile de producţie. "Fiecare dintre noi a avut de făcut o alegere. Policolor a ales sa absoarba diferenta si sa nu ridice preturile", precizeaza domnul Vacaroiu.

Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional