Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cifra de afaceri in crestere pentru Symmetrica

I.D. Companii /

Cifra de afaceri in crestere pentru Symmetrica

Cifra de afaceri a producatorului de pavele Symmetrica a crescut cu peste 40% in primul semestru din 2012 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cu mai mult de 1 milion mp livrati de pavele si borduri, compania a finalizat primele sase luni ale anului cu afaceri de 5,9 milioane euro.

Cele mai vandute produse ale companiei au fost pavelele, acestea cumuland peste 60% din cantitatea totala livrata. Cumparatori acestui tip de produse sunt antreprenori angrenati in proiecte de reabilitare de drumuri, trotuare si parcuri.

Sebastian Bobu, Director Executiv Symmetrica, a precizat:

"Cererea pe segmentul rezidential a ramas la un nivel scazut, comparabil cu cel de anul trecut. In schimb, am constatat o crestere pe partea de distributie in sistem Do-It-Yourself. Cel mai mare proiect din prima parte a anului a fost cel de dezvoltare si reabilitare a arterelor din municipiul Iasi. Aici, cantitatea livrata a fost de peste 150.000 de metri de produse".

Pentru 2012, compania estimeaza o majorare cu 20 de procente a business-ului, pana la 16,2 milioane de euro, de la 13,5 milioane de euro in 2011.

Symmetrica opereaza cinci unitati de productie, doua dintre acestea (cea de la Prejmer, din judetul Brasov, si cea de la Sintereag, din judetul Bistrita) fiind deschise in prima jumatate a anului, in urma unor investitii de peste 4 milioane de euro.

Compania are o capacitate de productie de 11.500 mp de pavele si borduri pe zi, cea mai mare de pe piata romaneasca, si o acoperire geografica care o transforma in principalul producator de profil, la nivel national.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional