Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cifra de afaceri in crestere pentru Vinci

A.D. Companii /

Grupul francez de constructii Vinci, a obtinut in primul trimestru al anului o cifra de afaceri de aproximativ 8,4 miliarde de euro, in crestere cu 3,4% fata de perioada similara din 2012 (8,15 miliarde euro), potrivit unui raport al companiei.

Grupul preconizeaza pentru intregul an 2013 afaceri cel putin la nivelul anului 2012, avand in vedere ca in primul trimestru a inregistrat comenzi de 9,1 miliarde de euro, in crestere cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In total, la sfarsitul lunii martie Grupul inregistra comenzi in asteptare de 33,1 milairde de euro, in crestere cu 1,5% fata de anul precedent. De asemenea, Grupul se asteapta la o usoara crestere a activitatii pe segmentul concesiunii de autostrazi.

Grupul Vinci este prezent pe piata din Romania prin mai multe subsidiare, printre care Viarom Construct, Freyrom si Tiab.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional