Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cladirea Romana Offices este complet inchiriata

I.D. Companii /

Andreea Paun - Associate Director Office Agency

Andreea Paun - Associate Director Office Agency

PayPoint Romania isi va deschide un nou sediu in Romana Offices din Bucuresti. Compania a preluat in urma unui contract de inchiriere un spatiu de 500 mp in cladirea de birouri. Odata cu inchirierea acestui spatiu Romana Offices a atins un grad de ocupare de 100%.

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania, a declarat:

"Deschiderea acestui nou sediu PayPoint Romania in cladirea Romana Offices este rezultatul natural al dezvoltarii afacerii si a echipei. in contextul cresterii PayPoint pe toate liniile de interes (respectiv retea, furnizori parteneri, tranzactii, cota de piata), a venit in mod firesc si nevoia de dezvoltare a echipei, nevoie ce a determinat aceasta mutare. Confortului angajatilor, asigurarea unui mediu de lucru cat mai placut si a unor conditii optime au fost criteriile care au facut din Romana Offices alegerea cea mai potrivita."

Romana Offices este o cladire moderna de birouri de 2.400 mp, livrata in anul 2.011 de Dinu Patriciu Global Services. Proiectul de clasa A beneficiaza de un design special, dat de sistemul de iluminare a fatadei unic pe piata romaneasca, precum si de specificatii tehnice de nivel ridicat, ce confera un mediu de lucru eficient si atractiv. Cladirea este situata intr-o locatie centrala privilegiata, la cateva minute de Piata Romana.

PayPoint este un operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional