Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CNADNR a reziliat contractul cu Romstrade

I.D. Companii /

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a reziliat contractul cu asocierea condusa de Romstrade pentru reabilitarea unui lot din DN6.

Potrivit reprezentantilor CNADNR, asocierea nu isi poate indeplini obligatiile contractuale.

Acesta nu poate finaliza toate lucrarile pana la expirarea "duratei de executie a lucrarilor". Perioada de executie a lucrarilor este de 730 de zile din care s-au scurs deja 560.

De asemenea asocierea nu a indeplinit notificarea de remediere cu privire la recuperarea intarzierilor si nu a respectat termenele asumate cu privire la indeplinirea punctelor de referinta.

CNADNR a semnat contractul cu asocierea compusa din Romstrade, Ezentis Infraestructuras si Euroconstruct Trading 98 la data de 31 ianuarie 2012.

Proiectul cuprindea reabilitarea DN6, Alexandria-Craiova, Lot 2: km 132+435-km 185+230.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional