Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CNADNR reziliaza alte doua contracte cu Romstrade

I.D. Companii /

CNADNR a anuntat ieri rezilierea a inca doua contracte de lucrari cu semnate cu compania Romstrade la inceputul anului trecut.

Astfel se va pune capat contractului dintre cele doua companii privind modernizarea DN5 Bucuresti-Adunatii Copaceni (km 7+573 - km 19+220) si contractului de constructie a variantei de ocolire a municipiului Caracal.

Potrivit reprezentantilor CNADNR aceasta decizie a fost luata ca urmare a neindeplinirii obligatiilor contractuale de catre antreprenor. Printre invinuirile aduse antreprenorului sunt

intarizierile in realizarea lucrarilor si nerespectarea angajamentului ferm de recuperare a acestor inarzieri. CNADNR considera ca Romstrade se afla in imposibilitatea de a isi indeplini obligatiile contractuale si de a finaliza toate lucrarile pana la expirarea duratei de executie a lucrarilor.

CNADNR a anuntat in urma cu cateva zile rezilierea contractului incheiat cu compania Romstrade pentru reabilitarea DN6, Alexandria-Craiova, si a contractului pentru proiectarea si executia lotului 1 al autostrazii Nadlac-Arad si a drumului de legatura.

In plus administratorul Romstrade, Nelu Iordache, este anchetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene primite, delapidare, fals in inscrisuri si spalare de bani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional