Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cocor scoate la vanzare si complexul din Neptun

I.D. Companii /

Compania Cocor a decis, la data de 2 august, scoaterea la vanzare a Complexului Cocor din Neptun pentru achitarea datoriilor catre operatorii bancari.

Totodata, consiliul de administratie al companiei a hotarat vanzarea unui spatiu comercial cu o suprafata de 50 mp, la pretul de 1 milion euro si a unui spatiu de 100 mp la 2 milioane euro. Vanzarile vor fi confirmate de adunarea actionarilor.

Pretul de vanzare propus pentru Complexul din Neptun este de 18 milioane euro. Compania spera sa obtina cel putin 40% din aceasta suma. A fost aprobata si posibilitatea vanzarii in rate in conditiile unui avans de minim 25% din valoarea negociata a imobilelor.

Situatia este cu atat mai dificila cu cat la data de 2 august compania Cocor a primit o somatie de plata din partea BCR pentru suma de 416.960 euro. Consiliul de Administratie Cocor si-a asumat achitarea din surse proprii a valorii de 1,14 milioane euro pana la 15 septembrie 2012.

Cu cateva luni in urma consiliul de administratie al Cocor decidea vanzarea Centrului Comercial Cocor, a sase cladiri de pe b-dul Unirii plus alte active.

In prezent compania a reusit deja sa vanda un spatiu comercial in suprafata de 126,87 mp amplasat in Bucuresti, b-dul Unirii, nr. 23, la pretul de 500.000 euro.

Datoriile companiei cu scadenta de peste un an se ridicau la data de 31 martie 2012 la suma de 80,02 milioane lei, iar profitul pentru primele trei luni ale anului se ridica la 2,79 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional