Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cocor si BCR au ajuns la un acord

I.D. Companii /

Centrul Comercial Cocor, Bucuresti

Centrul Comercial Cocor, Bucuresti

Societatea Cocor a negociat un nou contract cu BCR, principalul sau creditor, prin care termenul de achitare al datoriilor va fi prelungit pana in 2015.

Potrivit programului de restructurare congenit cu banca contractul de credit va fi prelungit pana la 31 iulie 2015.

Pentru a obtine acest ragaz Cocor va trebui sa ipotecheze alte noua spatii comerciale de pe bulevardul Unirii din Capitala aflate in proprietatea sa. Totdodata Cocor si-a asumat obligatia de a intocmi o societate de management de proiect acceptata de catre BCR.

Pana la finele anului Cocor SA va trebui sa achite catre BCR sapte rate in valoare de 350.000 euro. In anul urmator valoarea ratelor va creste la o valoarea totala de 960.000 euro, iar 2015 suma stabilita spre a fi achitata este de 1,19 milioane euro.

Diferenta de principal in valoare de 12,15 milioane euro va fi scadenta la 31 iulie 2015.

Societatea Cocor a scos la licitatie in 2012 o serie de imobile in vederea achitarii datoriilor. Cel mai cunoscut dintre acestea este centrul comercial Cocor din Bucuresti. Au mai fost puse pe masa de vanzare sase cladiri de pe bulevardul Unirii si complexul Cocor din Neptun.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional