Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Colas si-a sporit veniturile in 2011

I.D. Companii /

Grupul Colas a obtinut in primele noua lunii ale anului 2011 un venit total consolidat de 9,2 miliarde euro, cu 4,4% mai mari decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului 2010, precizeaza raportului companiei.

Potrivit datelor actuale veniturile pe anul 2011 depasesc suma de 12 miliarde euro, aflandu-se in crestere cu 3% fata de valoarea realizata pana la finele lui decembrie 2010, 11,66 miliarde euro.

Cele mai mari venituri au fost inregistrate de segmentul de drumuri: 7,18 miliarde euro, cu 5,3% mai mult fata de anul anterior. In crestere s-a aflat si segmentul de cale ferata ce a realizat venituri de 0,43 miliarde euro, in crestere cu 0,7%.

In scadere s-au aflat segmentele de inginerie civila, tevi si retele (0,58 miliarde euro, cu 1,3% mai putin fata de 2010) si de constructii (0,23 miliarde euro, in scadere cu 11,8% in comparatie cu 2010).

Europa centrala, cele mai slabe rezultate

Veniturile Colas din Europa au scazut cu 5,6%. O usoara crestere a veniturilor a fost inregistrata in cazul subsidiarelor din nordul Europei (3%), dar aceasta nu va putea compensa caderea prevazuta pentru operatiunile din Europa Centrala (-19%).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional