Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Colliers International a inregistrat o crestere de 40% a veniturilor

I.D. Companii /

Divizia Property Management din cadrul Colliers International a inceput anul 2013 cu mandate active pe 13 proiecte, atat in Bucuresti, cat si in tara, pentru care ofera servicii de property management sau certificare verde.

Cele cinci proiecte pentru care divizia asigura servicii de property management au o suprafata cumulata de 65.000 mp.

Pe segmentul serviciilor de consultanta pentru certificarea verde a cladirilor, anul 2013 a inceput cu opt proiecte in curs de certificare - atat cladiri de birouri, cat si centre comerciale.

La nivel regional, Colliers International a incheiat anul 2012 cu o crestere de 40% a veniturilor din servicii de administrare a proprietatilor, comparativ cu anul precedent, in ceea ce ramane un mediu economic dificil in majoritatea tarilor.

Proiectele cu o suprafata cumulata de 500.000 mp au fost adaugate in portofoliul companiei: Anul a inceput cu gestionarea a 15 cladiri noi (o suprafata totala inchiriabila de peste 310.000 mp) si a continuat cu noi instructiuni pentru managementul a alte 10 cladiri cu o suprafata totala de peste 190.000 mp.

Colliers administreaza in prezent un portofoliu de aproape 1,1 milioane mp in Europa de Est, a carui valoare de capital este de circa 2,5 miliarde Euro. In 2013, noi linii de business vor fi lansate in Cehia, Ungaria si Slovacia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional