Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Colliers International premiata la Gala Premiilor CEE 2012

I.D. Companii /

Colliers International, compania de consultanta imobiliara, a fost premiata in cadrul a trei categorii la Gala Premiilor CEE 2012 desfasurata in 17 aprilie la Varsovia. Aftfel, societatea a primit premiul pentru Agentia anului pe segmentele Industrial si Office, precum si Agentia de Property Management a anului.

Conform datelor din piata, Colliers a incheiat 25% din volumul total al tranzactiilor de inchiriere pe zona spatiilor de birouri la nivelul Europei Centrale si de Est, in calitate de reprezentant al chiriasului. In plus, compania a intermediat 43% din cuantumul tranzactiilor industriale.

"Sunt extrem de fericit si mandru de toate cele trei premii. Premiile CEE Quality Awards sunt de o mare importanta pentru noi, fiind votate de catre clientii nostri - le suntem recunoscatori pentru loialitate si increderea acordata. Este o onoare faptul ca putem contribui la succesul clientilor nostri", a declarat Hadley Dean, Managing Partner, in Europa de Est.

Organizata de CEE Insight Forum, in asociere cu Financial Times, gala CEEQA a atras aproximativ 600 de invitati din 30 de tari. Premiile au fost acordate proiectelor, profesionistilor si companiilor de top din sectorul imobiliar din regiune.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional