Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Comfert isi face un nou depozit la Cristuru Secuiesc

I.D. Companii /

Lucrarile la viitorul depozit de ingrasaminte al companiei Comfert vor demara in primavara anului acesta.

Depozitul de ingrasaminte, seminte si pesticide va fi construit localitatea Cristuru Secuiesc, judetul Harghita, pe o suprafata de 2.400 mp. Valoarea investitiei se ridica la suma de 850.000 lei insa antreprenorul lucrarii inca nu a fost stabilit, potrivit www.raportuldeinvestitii.ro.

Societatea condusa de Catalin Grigoriu are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase, dar si comertul cu ridicata al produselor chimice. Firma din Bacau a realizat in 2011 o cifra de afaceri de aproape 390 milioane de lei si se afla la un pas de preluarea companiei Pambac. Conform www.raportuldeinvestitii.ro, Comfert planuieste sa se extinda cu alte proiecte similare si in alte zone ale tari, aflate in asteptarea eliberarii avizelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional