Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

COMPANIIAlro si-a sporit profitul cu peste 50%

I.D. Companii /

Alro SA, cel mai mare producator de aluminiu din Europa Centrala si de Est, a inregistrat un profit net de 222,4 milioane de lei, in primele noua luni ale acestiu an, potrivit raportului financiar publicat de companie.

Profitul Alro se afla in crestere cu 91 milioane de lei fata de primele noua luni din 2010.

Cifra de afaceri a avut de asemenea un trend ascendent pronuntat, aceasta s-a situat la 30 septembrie 2011 la valoarea de 1,7 miliarde de lei, cu 366 milioane de lei mai mult in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

"Cresterea veniturilor au reflectat o crestere totala a productiei, in principal pentru produsele cu valoare adaugata mare, precum si de un pret bun al aluminiului. Cu toate acestea, in momentul de fata, cotatia aluminiului la LME [Bursa Metalelor de la Londra] incepe sa scada. Monitorizam cu atentie evolutia pietei, pentru a putea implementa cele mai potrivite solutii si in perioada urmatoare."a declarat Marian Nastase, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie al Alro.

Productia totala de aluminiu primar pentru primele trei trimestre ale lui 2011 a fost de 199.285 de tone, in crestere cu 19.710 tone, de la 179.575 de tone, in primele noua luni ale lui 2010. De asemenea, productia de aluminiu procesat a crescut cu 7.768 de tone, la 41.642 de tone.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional