Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

COMPANIIFabrica "Ruukki" din Romania livreaza structuri metalice pentru o fabrica de ciment din Lituania

A.D. Companii /

Unitatea de productie din Romania a furnizorului de solutii metalice "Ruukki" va livra 2.400 de tone de structuri de otel pentru constructia unei noi fabrici de ciment in Lituania, au anuntat reprezentantii companiei.

"Ruukki" a semnat un contract cu constructorul fabricii de ciment in valoare de circa 6 milioane de euro si prevede furnizarea in total a 4.100 tone de structuri metalice ce vor fi utilizate în edificarea a 16 cladiri de pe platforma de lucru a noii unitati.

Fabrica "Ruukki" din România a devenit hub de productie pentru grupul finlandez incepand cu anul 2009, cand au fost transferate liniile de productie din Cehia si Ungaria, fapt ce a crescut capacitatea centrului de productie de la Bolintin Deal cu 20%. In momentul constructiei fabricii din Romania, in urma unei investitii de 35 milioane euro, aceasta a fost conceputa ca fiind cea mai mare unitate de productie a companiei din afara Finlandei, tara de origine.

Fabrica de la Bolintin Deal poate livra solutii metalice pentru proiecte de cea mai mare anvergura, efectuan pana in prezent livrari pentru proiecte din Finlanda, Suedia, Noevegia, Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional