Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

COMPANII"Sonae Sierra" va asigura managementul constructiei unui centru comercial din Croatia

A.D. Companii /

"Sonae Sierra" va asigura managementul constructiei unui centru comercial din Croatia

"Sonae Sierra", dezvoltatorul international de centre comerciale, va prelua managementul constructiei noului centru comercial "Vrbani", o nouă investitie a fondului "Bluehouse Capital", din Zagreb, Croatia, au anuntat reprezentantii dezvoltatorului.

Noul proiect va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 18.000 mp si va fi dezvoltat in doua faze. Centrul comercial va fi proiectat cu zone de cumparaturi, de petrecere a timpului liber si practicare a activitatilor sportive. De asemenea, acesta va include un numar total de 500 de locuri de parcare pentru vizitatori.

"Sonae Sierra" va contribui la acest proiect cu experienta sa in industria centrelor comerciale, acoperind intregul ciclu de viata al unui proiect, de la dezvoltarea centrelor comerciale la managementul acestora, de la investitii la inchiriere de spatii comerciale.

"Acest nou contract de servicii din Croatia consolideaza strategia Sonae Sierra de a furniza servicii catre terti, in baza know-how-ului si experientei pe care le detinem in ceea ce priveste toate fazele de dezvoltare si management ale unui centru comercial", a declarat domnul Fernando Guedes Oliveira, CEO "Sonae Sierra".

"Sonae Sierra" detine 49 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia. Compania furnizeaza de asemenea si servicii catre terti in Cipru, Serbia, Maroc si Columbia. In prezent, compania are 5 proiecte in constructie si 6 proiecte noi in diferite faze de finalizare in Portugalia, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia. "Sonae Sierra" administrează peste 2,2 milioane mp suprafaţă închiriabilă.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional