Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

COMPANIITransilvania Construcţii aproape şi-a dublat cifra de afaceri

I.D. Companii /

Societatea Transilvania Construcţii s-a bucurat de o creştere a cifrei de afaceri cu 39,31% în primele nouă luni ale lui 2011 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, suma înregistrată ridicându-se la valoarea de 36,57 milioane lei.

Cifra de afaceri a fost realizată în principal din lucrări de construcţii-montaj, precum şi din închirierea de spaţii comerciale în cadrul Parcului Logistic Transilvania, potrivit raportului societăţii.

Astfel, cifra de afaceri înregistrată din lucrări de construcţii-montaj se ridică la suma de 27,57 milioane lei, circa 75% din total. Din închirierea de spaţii a rezultat o cifră de afaceri de 6,9 milioane, cu o pondere de 18,87% din total.

În ce priveşte veniturile totale ale societăţii s-a înregistrat o creştere de 61,29% în comparaţie cu perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2011, valoarea acestora fiind de 50,59 milioane lei.

Totodată şi profitul net al companiei la sfârşitul lui septembrie este de 1,36 milioane lei, de 28 de ori mai decât cel realizat în acelaşi interval al anului trecut.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional