Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

COMPANIIUztel şi-a redus pierderile cu 89%

I.D. Companii /

Compania Uztel, producător de utilaje şi echipamente, a reuşit să-şi diminueze pierderile rezultate din exploatare cu 89,08% în primele nouă luni ale anului, însă nu să treacă pe profit.

Faţă de anul trecut, când a înregistrat în primele nouă luni o pierdere de 10,3 milioane lei, în aceeaşi perioadă a lui 2011 pierderile au fost reduse până la suma de 1,12 milioane lei.

Pierderea financiară la data de 30 septembrie 2010 a fost de 916.590 lei, iar la data de 30 septembrie 2011 a fost de 827.970 lei, potrivit raportului publicat de societate.

Cifra de afaceri pe primele nouă luni ale anului înregistrate de societatea Uztel s-au ridicat la valoarea de 45,15 milioane lei în creştere cu 39,83% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010. Fenomenul se datorează măririi semnificative a comenzilor de fabricaţie a produselor societăţii.

Veniturile din exploatare au crescut de la 46 milioane lei, în primele trei trimestre din 2010 la 69 milioane lei, în primele trei trimestre din 2011.

Totodată cheltuielile din exploatare au înregistrat o creştere de 24,71%, de la 56,3 milioane lei la 70 milioane lei, datorat ritmului susţinut al producţiei.

Creanţele societăţii au scăzut uşor de la începutul anului. Dacă la 1 ianuarie 2011 acestea înregistrau 28,87 milioane lei, la data de 30 septembrie acestea se ridicau la suma de 28,46 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional