Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Compas Real Estate coopteaza un nou partener

I.D. Companii /

Costel Florea s-a alaturat incepand din luna martie 2013 in calitate de partener, companiei Compas Real Estate, fondata de Florin Sorea.

Facandu-si intrarea in domeniul imobiliar in 1993 in calitate de Deputy General Manager al agentiei Activ Consulting, 14 ani mai tarziu Costel Florea a devine partener si seful departamentului Capital Markets al agentiei Cushman & Wakefield Romania. 2007 este si anul cand cele doua companii au fuzionat, Activ Consulting devenind Cushman & Wakefield.

Florin Sorea, managing director Compas Real Estate, a declarat:

"Costel Florea aduce cu sine 20 ani de experienta manageriala in domeniul real estate, in sectoarele office, industrial, project management, capital markets si evaluari, arii complementare celor in care m-am specializat eu."

Costel Florea este evaluator autorizat de catre Asociatia Evaluatorilor Romania (A.N.E.V.A.R.) si membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors - Asociatia Topografilor Diplomati).

Compas Real Estate a fost fondata in ianuarie 2011. Compania este specializata in consultanta si tranzactiile din urmatoarele sectoare: spatii pentru birouri, spatii comerciale, proprietati rezidentiale si investitii imobiliare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional