Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Concefa renunta la proprietatile din Brasov

I.D. Companii /

Constructorul Concefa isi va vinde sau va inchiria noua proprietati detinute in Brasov. Hotararea a fost luata de Adunarea Generala a actionarilor in data de 5 ianuarie 2012.

Compania scoate la vanzare/inchiriere baza de productie aflata in Brasov, str.Carierei, nr.160, in suprafata totala de 71.433 mp.

Va fi scos spre vanzare/inchiriere si un spatiu de birouri S+P+4E+5E+M cu 112 camere, aflat in str.Zizinului, nr.46. Suprafata desfasurata construita a cladirii este de 1483 mp.

In aceeasi situatie se afla si trei camine de nefamilisti de pe strada Baba Novac, nr.15A (regim de inaltime P+3E, 108 camere, suprafata desfasurata construita 3640 mp), str. Aleea Constructorilor, nr.15 (regim de inaltime P+4E, 83 camere, suprafata desfasurata construita 3570 mp) si in str.Oltului, nr.44 (suprafata desfasurata construita de 4605 mp).

Totodata, vor fi vandute sau inchiriate patru apartamente situate pe strada Zizinului, nr. 48, avand o suprafata desfasurata construita 250 mp.

In acelasi timp Adunarea Actionarilor a decis prelungirea mai multor linii de credit deschise la BCR. Pentru anul 2012 va fi prelungita linia de credit in suma de 5,27 milioane Euro si cea insumand 1,76 milioane Euro. De asemenea, va fi prelungit plafonul de facilitate credit in suma 750.000 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional