Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Condmag a incheiat primul semestru pe pierdere

I.D. Companii /

Condmag, producator de conducte si instalatii, a reusit sa isi mentina in primul semestru din acest an cifra de afaceri realizata in primele sase luni ale anului trecut. La finele lunii iunie 2013 cifra de afaceri neta a societatii se ridica la 50 milioane lei, usor in scadere fata de cea inregistrata la finele lui iunie 2012, de 50,44 milioane lei.

Condmag a incheiat primele sase luni din 2013 cu o pierdere neta de 6,85 milioane lei. Anul trecut societatea a realizat in primele sase luni un modest profit net de 573.000 lei.

"Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in primul semestru din 2013 societatea a avut un volum redus de lucrari, ceea ce a condus la scaderea lichiditatilor, insa fara a deveni un impediment major in a fi achitate obligatiile fata de parteneri si fata de bugetul de stat.", au precizat reprezentantii companiei.

Valoarea totala a veniturilor inregistrate in primele sase luni ale anului s-a ridicat la 50,8 milioane lei cu aproape 10 milioane lei mai putin comparativ cu cheltuielile inregistrate, de 59,34 milioane lei. In prima jumate a anului s-au realizat investitii de 3,66 milioane lei, finantate din fonduri proprii si prin leasing financiar.

Anul trecut veniturile pe primele sade luni se ridicau la 54,56 milioane lei iar cheltuielile la 53,97 milioane lei.

Societatea nu incaseaza avansuri pentru lucrarile de constructii montaj asadar a fost nevoita sa prelungieasca valabilitatea unor linii de credit pentru activitatea de productie in valoare de 41,5 milioane lei (20 milioane lei acordate de Banca Transilvania Brasov, 2 milioane lei acordate de Unicredit Tiriac Bank, 7,5 milioane lei acordate de catre Banca Transilvania Medias si 12 milioane lei acordate de Intesa Sanpaolo Bank).

Societatera Condmag a fost infiintata in 1991. Cel mai mare actionar al Condmag este societatea Dafora Medias care detine 45,8% din actiunile societatii.

Printre actionarii Condmag se numara si O.G.B.B.A Van Herk Rotterdam NLD care detine aproape 11% din actiunile companiei.

In 2012 Condmag a absorbit societatea Flowtex Technology.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional