Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Condmag a obtinut contracte de 50 milioane lei in toamna

A.D. Companii /

Condmag Brasov, in calitate de lider al asocierii care mai cuprinde AMI ai IMI Baia Mare, a incheiat un contract de lucrari cu Transgaz Medias in valoare de aproape 15,4 milioane de lei, fara TVA, au anuntat reprezentantii companiei.

Contractul prevede executia unei conducte de transport gaze naturale intre localitatile Masloc si Recas, judetul Timis. Termenul de executie este de 6 luni de la primirea ordinului de incepere a lucrarilor.

Condmag a mai incheiat cu Transgaz Medias in perioada septembrie-noiembrie a anului curent contracte de executie lucrari in valoare de 24,3 milioane de lei, fara TVA. Tot in aceeasi perioada compania a mai incheiat contracte de executie lucrari cu alti beneficiari in valoare de 10,37 milioane lei, fara TVA.

Condmag este o companie specializata in constructia de conducte magistrale de gaze, petrol, apa etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional