Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Constructii Hidrotehnice Iasi incheie semestrul pe profit

I.D. Companii /

Compania Constructii Hidrotehnice Iasi a realizat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri neta de 15,46 milioane lei. In comparatie cu cifra de afaceri din aceeasi perioada a anului trecut scaderea inregistrata a fost de 27,87 milioane lei.

Veniturile societatii s-au aflat si ele in scadere cumuland doar 18,06 milioane lei, cu 30,8 milioane lei mai putin fata de perioada ianuarie-iunie 2011.

Cheltuielile companiei s-au mentinut sub nivelul veniturilor atingand la finele lunii iunie valoarea de 17,33 milioane lei, cu mult mai putin fata de anul trecut cand acestea s-au ridicat la 46,68 milioane lei.

Constructii Hidrotehnice Iasi a incheiat luna iunie 2012 cu un profit net de 614.480 lei. In schimb datoriile societatii ce trebuiau platite intr-o perioda de pana la un an se ridicau la 9,94 milioane lei, iar cele care trebuiau achitate intr-o perioada mai mare de un an la 9,06 milioane lei.

Compania Constructii Hidrotehnice acorda servicii se asistenta tehnica si executare lucrari in domeniul constructiilor hidrotehnice. Totodata societatea produce materiale de constructie si desfasoara activitati de import-export si comercializare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional