Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Constructii SA s-a mentinut pe profit

I.D. Companii /

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Cifra de afaceri a societatii Constructii SA Sibiu s-a ridicat in semestrul I al acestui an la 13,25 milioane lei aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Scopul managementului societatii in primele sase luni ale anului a fost mentinerea acesteia in stare de profitabilitate, prin cresterea veniturilor, obtinerea de profit si echilibrarea balantei de utilitati. Acest tel a fost atins, compania nu a inregistrat pierderi in acest an, in schimb a realizat un profit, ce-i drept redus, de 11.254 lei. Conditiile meteo vitrege din februarie si prima jumatate a lunii martie au dus la imposibilitatea atingerii unei cote de profit mai mare in ciuda faptului ca societatea avea destule contracte semnate.

In schimb veniturile societatii au crescut semnificativ ajungand la suma de 20 milioane lei in comparatie cu cele 12,27 milioane lei inregistrate in primul semestru al anului trecut.

Cheltuielile au fost aproape la acelasi nivel cu veniturile ridicandu-se la suma de 19,98 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional