Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Constructii-Sibiu aproape si-a dublat cifra de afaceri in 2011

I.D. Companii /

Constructii-Sibiu a realizat anul trecut o cifra de afaceri neta de 34,76 milioane lei, aproape dubla fata de cea inregistrata in 2010 de 19,81 milioane lei, arata raportul companiei.

Veniturile totale ale societatii au depasit in acest an la mustata cheltuielile. Astfel, daca veniturile s-au ridicat la 41,51 milioane lei, in schimb cheltuielile au insumat 41,14 milioane lei. Atat veniturile cat si cheltuielile au crescut semnificativ fata de anul 2010 cand veniturile s-au ridicat la 27,98 milioane lei, iar cheltuielile la 27,93 milioane lei.

Valoarea datoriilor societatii Constructii-Sibiu care trebuiesc platite pana la starsitul anului se ridica la suma de 12,44 milioane lei, iar datoriile care pot fi platite intr-o perioada mai lunga se ridica la 1 milion de lei.

Profitul net realizat de Constructii Sibiu in 2011 a fost de 300.000 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional