Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Contracte de 558,3 milioane euro pentru Hochtief

I.D. Companii /

Hochtief a castigat contracte in valoare de 558,3 milioane euro in regiunea Asia-Pacific prin subsidiara Leighton.

In Australia compania va extinde portul din localitatea Port Lambert. Vor fi inaltate doua diguri dea lungul portului B care se afla in constructie. Valoarea contractului este de 142,8 milioane euro.

Totodata compania va extinde reteaua de comunicare din doua state statele australiene, Victoria si Tasmania. Hochtief va reconditiona cablurile existente si va realiza lucrarile la sol pentru montarea cablurilor de fibra optica. Investitia se ridica la 69,1 milioane euro.

In Papua Noua Guinee compania va construi sediul unei subsidiare a Esso Group iar in Macau va construi statiunea de lux Wynn Cotai.

Lucrarile realizate in Port Moresby, capitala Papua Noua Giunee, vor demara in acest an si se ridica la suma de 153,6 milioane euro.

In regiunea Macau Hochtief va realiza prima faza a constructiei unui hotel Wynn Cotai de cinci stele. Pe langa hotel statiunea va cuprinde numeroase atractii, restaurante, magazine si cluburi de noapte. Doar prima faza a constructiei va presupune costuri de 170,4 milioane euro. Incheierea lucrarilor este programata pentru anul 2016.

Constructorul german Hochtief a deschis un birou in Romania in 2006. In tara noastra lucrarile companiilor se concentreaza in principal pe constructii industriale, statii de epurare, constructii rezidentiale, cladiri de birouri si proiecte de infrastructura drumuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional