Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

cora a deschis un nou hipermarket la Constanta

C.T. Companii /

cora a deschis un nou hipermarket la Constanta

cora Romania a deschis ieri Centrul Comercial cora Bratianu la Constanta, ajungand la doua hipermarketuri in acest oras, dupa magazinul inaugurat in urma cu doi ani in mall-ul City Park.

Noul centru comercial are o suprafata construita de 50.000 mp si a fost ridicat in urma unei investitii de 51 de milioane de euro.

cora Bratianu include un hipermarket cu o arie de vanzare de aproximativ 8,600 mp, o galerie comerciala de 8.500 mp cu 50 de magazine, 670 de locuri de parcare la subsol, 450 de locuri de parcare pe terasa si 12.000 mp spatii verzi. Terasa centrului comercial a fost construita in asa fel incat sa poata gazdui evenimente.

Philippe Lejeune, director general al cora Romania, a precizat:

"Suntem foarte fericiti sa inaguram astazi cora Bratianu, un nou centru comercial exceptional construit de cora Romania. cora Bratianu respecta noua filozofie verde implementata anul trecut de centrele noastre comerciale, iar certificatele verzi si premiile obtinute de aceste cladiri sunt o mandrie pentru noi. Din punct de vedere comercial si al ofertei propuse de cora Bratianu, atat hipermarketul, cat si galeria au fost adaptate necesitatilor clientilor din Constanta."

Atat la constructia propriu zisa, cat si pentru exploatarea spatiului, s-au folosit solutii tehnice care optimizeaza consumul de energie. cora Bratianu a obtinut deja de la autoritatile romane Certificatul de Eficienta Energetica de Clasa A si este in curs de certificare internationala BREEAM.

cora Bratianu este al treilea centru comercial cu certificat verde pe care compania il deschide in mai putin de un an, dupa cora Bacau si cora Soseaua Alexandriei - Bucuresti, inaugurate in noiembrie 2012.

Philippe Lejeune a declarat ca in prezent sunt purtate discutii referitoare la investitii viitoare asemanatoare, insa momentan conditiile economice nu permit stabilirea unei strategii certe.

Cora Romania are in prezent unsprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si sapte in provincie, la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional