Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Corneliu Fecioru este noul lider al Wienerberger Romania

I.D. Companii /

Fostul Director de Vanzari si Marketing al companiei austriece Gebruder Weis,Corneliu Fecioru, preia conducerea operatiunilor Wienerberger in Romania.

Noul lider are o experienta de peste 15 ani in pozitii executive, din care 11 ani in piata de constructii, ocupand functii cheie in echipele de management ale unor companii precum Lafarge Romania si Gebruder Weiss. Corneliu Fecioru este acum Membru in Consiliul de Administratie Wienerberger Romania,Vanzari si Marketing.

"Este o onoare si in acelasi timp o provocare sa devii managerul operatiunilor unei companii lider mondial si local, si care activeaza pe segmentul constructiilor, intr-un context local si international in care este nevoie de viziune si de expertiza, poate mai mult decat oricand ", a declarat Corneliu Fecioru. "Wienerberger a pariat pe piata locala din primii ani de activitate in Romania, a investit peste 75 mil EUR de la intrarea pe piata si pana in prezent, a format o echipa puternica si a creat toate premisele pentru crestere si dezvoltare durabila", a adaugat Corneliu Fecioru.

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine in acest moment trei unitati de productie la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unitati de acest tip din piata. Fabricile detinute de companie in acest moment sunt localizate in Gura Ocnitei - Dambovita, Sibiu si Triteni Cluj.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional