Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Crestere de 31% pentru AdePlast la mijlocul anului

I.D. Companii /

AdePlast, producator autohton de materiale de constructii, a anuntat o crestere de 31% a cifrei de afaceri in primele sase luni ale anului, cu valoare a EBITDA majorata cu acelasi procent.

Evolutia se datoreaza in principal cresterii capacitatilor de productie si flexibilizarii productiei. Toate acestea impreuna cu pozitionarea geografica a platformelor si scaderea considerabila costului de transport au facut ca in prima jumatate a anului AdePlast sa atinga aproximativ 100 milioane lei.

Marcel Barbut, CEO AdePlast, a declarat:

"Odata cu noile capacitati de productie am reusit o prezenta mai prompta in piata alaturi de reselerii nostri si de companiile de constructii. Acest lucru se vede in cifra de afaceri, dat fiind ca degeaba ai un produs la cele mai inalte standarde de calitate daca nu este reprezentat corect in piata si nici nu-l foloseste nimeni."

Marcel Barbut aprecieaza cresterea Adeplast ca fiind multumitoare avand in vedere conditiile de pe piata. Piata este inca blocata pe fondul datoriilor neachitate de stat catre constructori. In schimb compania Adeplast a inregistrat rezultate in crestere in sectorul privat, iar piata home-use a inceput sa se dezmorteasca.

"Aceasta crestere precum si evolutia generala a business-ului ne motiveaza sa continuam procesul investitional, astfel ca la sfarsitul acestei luni vom pune in functiune o noua fabrica de vopsea la Ploiesti, asa cum am stabilit inca de la inceputul anului", declara Marcel Barbut.

Adeplast detine trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional