Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cresterea afacerilor Wienerberger, sustinuta de produsele eficiente energetic

I.D. Companii /

Heimo Scheuch, CEO Wienerberger AG

Heimo Scheuch, CEO Wienerberger AG

Winerberger, producator de caramizi de talei mondiala, a anuntat pentru 2011 o cifra de afaceri de 2,02 miliarde euro, in crestere cu 16% fata de anul precedent.

Totodata, profitul net s-a ridicat la valoarea de 41 milioane de euro, iar EBITDA a crescut cu 23%, potrivit reprezentantilor companiei.

"Aceste rezultate confima faptul ca suntem pe drumul cel bun. Dupa ce am trecut de etapa de restructurare, am repozitionat compania si ne-am concentrat atentia pe produsele premium si pe sisteme si solutii eficiente energetic, in ideea de a utiliza capacitatile operationale ale companiei pentru dezvoltarea ulterioara a grupului. Succesul acestor masuri a fost evidentiat de rezultatele din 2011: am crescut cota de piata in cele mai multe tari, desi a trebuit sa operam si cresteri de preturi din cauza inflatiei", declara Heimo Scheuch, CEO Wienerberger AG.

In ceea ce priveste activitatea din 2012, compania se asteapta la o revenire a stabilitatii pietelor din Europa Centrala si de Est, desi nu pot fi formulate estimari precise in acest moment.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional