Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cu un an inaite de finalizarea fabricii, Bosch a demarat angajarile

I.D. Companii /

Lucrarile de constructie a noi fabrici de la Cluj a Grupului Bosch se desfasoara conform planului. Finalizarea lucrarilor este programata in a doua jumatate a anului 2013.

Executia proiectului a demarat in luna mai si avand in vedere bunul mers al lucrarilor compania a demarat deja angajarile.

Noua fabrica va fi destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto.

Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL si reprezentanta grupului Bosch in Romania, a declarat:

"Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important, urmand ca aici sa se construiasca atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto. Bosch acorda o mare importanta pregatirii angajatilor sai, iar posturile pe care dorim sa le ocupam presupun perioade diferite de adaptare si training. intrucat pozitia de inginer necesita o perioada de acomodare si de training mai indelungata, vom incepe cautarile pentru aceste pozitii."

Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa.

Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unitati de productie la nivel mondial si un numar de aproximativ 20.000 de angajati.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional