Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Cursul valutar a afectat negativ rezultatele Transilvania Constructii

I.D. Companii /

Compania Transilvania Constructii a inregistrat o cifra de afaceri de 26,73 milioane lei in primele noua luni ale anului. Cea mai mare parte din aceasta valoare a fost realizata din activitatile principale ale societatii. Din vanzarea apartamentelor din complexul imobiliar Dorobantilor Residence compania a obtinut 11,77 milioane lei, reprezentand 44% din cifra de afaceri. Totodata din inchirierea Parcul Logistic Transilvania s-au obtinut 9,11 milioane lei, valoare egala cu 34% cifra de afaceri. Compania a mai obtinut 5 milioane lei din lucrari de constructii-montaj.

La finalul primelor noua luni ale anului Transilvania Constructii a inregistrat un profit din exploatare de 2,34 milioane lei. Rata profitului din exploatare a fost de 8,76%, compania avand o rentabilitate ridicata a activitatii din exploatare.

In privinta activitatii financiare compania a avut o pierdere de 2,58 milioane lei, cauzata de cheltuielile financiare ridicate.

Rezultatul net al societatii pe primele noua luni a fost o pierdere de 510.920 lei. Potrivit reprezentantilor companiei evolutia curs valutar a genertat cheltuieli din diferentele de curs aferente creditelor in valuta.

Compania avut o medie a angajatilor la 30 septembrie 2012 de 103.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional