Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Dafora si-a dublat cifra de afaceri

I.D. Companii /

Dafora, companie specializata in servicii anexe extractiei petrolului si gazelor naturale, a obtinut in primul trimestru din acest an o cifra de afaceri de 49,89 milioane lei, cu mai bine de 50% mai mult comparativ cu acelasi interval al anului precedent.

Rezultatul net al Dafora a fost insa o pierderede 3,49 milioane lei. In 2012 compania incheia primul trimestru cu un profit de 659.100 lei.

In ceea ce priveste veniturile, acestea au cunoscut o evolutie crescatoare. Daca anul trecut in primul trimestru compania realiza un venit de 39 milioane lei, in 2013 acesta se ridica la valoarea de 53,36 milioane lei. Pe de alta parte cheltuielile au fost totodata in crestere, de la 38,39 milioane lei la 56,85 milioane lei, in primul trimestru din 2012 respectiv primul trimestru al acestui an.

Dafora se apropie de inceperea lucrarilor de foraj in Israel pentru

compania Givot Olam Oil Ltd. Perioada de executie este de 18 luni, cu posibilitate de prelungire pe 2 ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional