Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Daikin isi extinde gama de produse

I.D. Companii /

Daikin isi extinde gama de produse

Producatorul si furnizorul de echipamente de climatizare Daikin Europe N.V. a lansat pe piata un nou sistem cu pompa de caldura.

Principalele caracteristici care diferentiaza produsul de predecesoarele sale sunt: temperatura variabila a agentului frigorific, incalzirea continua la nivelul pompei de caldura si configuratorul pentru o punere in functiune simplificata.

Tehnologia cu refrigerent variabil permite instalatorului sa personalizeze sistemul cu ajutorul unei game de presetari. Aceasta tehnologie asigura o crestere cu 25% a eficientei sezoniere deoarece sistemul regleaza in mod continuu temperatura agentului frigorific in functie de capacitatea necesara totala si conditiile meteorologice externe.

Noile unitati de climatizare au fost lansate in mod oficial in mai 2012 si sunt disponibile spre comercializare incepand cu octombrie 2012. In ceea ce priveste unitatile de recuperare a caldurii acestea vor fi disponibile din martie 2013.

Daikin Europe N.V. (DENV) este o subsidiara detinuta in totalitate de Daikin Industries Limited, o corporatie multinationala listata pe bursa de valori din Japonia.

Compania produce la nivel global echipamente de climatizare (incalzire, ventilatie si aer conditionat), inclusiv de pompe de caldura si solutii de refrigerare.

Daikin Europe Group cuprinde un sediu, cinci facilitati de productie, 17 companii afiliate, cinci birouri de vanzari si o intreaga retea de distribuitori pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional