Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Dan Ioan Popp a pierdut functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al societatii Impact

I.D. Companii /

Dan Ioan Popp

Dan Ioan Popp

Dan Ioan Popp a fost demis din functia de presedinte al consiliului de administratie al societatii Impact Developer & Contractor.

Adunarea generala a actionarilor a ales, in data de 25 aprilie, in fruntea consiliului de administratie pe Sophocleous Dimitrios, unul din membrii consiliului, pentru un mandat de patru ani. Indemnizatia presedintelui se va ridica la 10.000 lei brut/luna.

Noul Consiliul de Administratie a fost, de asemenea, imputernicit pentru a refinanta sau a reesalona creditele societatii existente si de a atrage credite suplimentare pentru proiecte noi si de a constitui garantiile necesare acestor credite, in limita a 3 milioane euro.

Totodata, adunarea actionarilor a votat programul, de activitate si bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2012. Potrivit previziunilor veniturile la nivelul anului 2012 se vor ridica la suma de 40,75 milioane lei, iar cheltuielile la 45,9 milioane lei. Pentru anul 2012 este prevazut un rezultat de brut de -5,16 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional