Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Danfoss Learning - programul de invatare online pentru profesionisti din domeniul incalzirii

Advertiorial Companii /

Danfoss Learning - programul de invatare online pentru profesionisti din domeniul incalzirii

Danfoss, una dintre firmele de marca in domeniul tehnicii incalzirii, a lansat "Danfoss Learning", un program online de formare care ofera profesionistilor din domeniul incalzirii acces non-stop la modulele de instruire si alte resurse de studiu pentru instalarea produselor Danfoss.

Utilizatorii care se inregistreaza pe aceasta platforma, isi pot crea propriile sesiuni de studiu si "intra" intr-o clasa virtuala la orice ora doresc, doar printr-un singur click. Cursurile cuprind o gama larga de subiecte legate de produsele, sistemele si aplicatiile Danfoss, de la folosirea termostatelor de radiator in sistemele de incalzire, la metode de instalare a sistemelor de incalzire prin pardoseala. Cezar Cojocea, Director Vânzari, a declarat: "Danfoss Learning permite accesul utilizatorilor online la o gama variata de resurse de studiu, disponibile, deocamdata, in limba engleza. Speram ca aceasta platforma usor de utilizat sa ofere instalatorilor si inginerilor din domeniul incalzirii o modalitate mai flexibila de a isi imbunatati cunostintele despre produsele Danfoss. Programul Danfoss Learning nu substituie sesiunile de instruire pe care le organizam in fiecare an, cu partenerii nostri, dar incercam astfel sa facilitam accesul la informatii si celor care nu reusesc sa ajunga la intâlnirea cu noi."

Danfoss Learning poate fi accesat cu usurinta de pe pagina learning.danfoss.com. Pentru a afla mai multe detalii, iinainte de inregistrare, utilizatorii pot face un tur virtual al platformei Danfoss Learning, accesând linkul de mai jos. Cei care doresc sa se inscrie pe platforma pot accesa si ghidul virtual care le prezinta in 6 pasi simpli modalitatea de inregistrare si personalizare contului personal Danfoss Learning. in contul personal, utilizatorii pot sa isi creeze singuri programul de pregatire, sa selecteze lectiile de interes si sa descarce resursele necesare.

Danfoss Learning ofera numeroase cursuri pe care utilizatorii inregistrati le pot accesa imediat, de la prezentari PowerPoint la eLessons ce prezinta cele mai noi videoclipuri si animatii legate de tehnologia si produsele Danfoss.

Danfoss Heating este unul din liderii domeniului tehnicii incalzirii, oferind o gama larga de componente si soluţii pentru generarea, distribuţia si utilizarea caldurii pentru confort si economie de energie in cladiri si locuinţe. Grupul Danfoss este prezent in România si prin diviziile Refrigerare si Aer Conditionat, Actionari electrice si Automatizari Industriale. Pe platforma Danfoss learning veti putea accesa si materialele de instruire ale acestor divizii.

- Accesati platforma Danfoss Learning - http://learning.danfoss.com

- Ghidul virtual Danfoss Learning http://www.incalzire.danfoss.com/xxNewsx/419a9a0c-f67b-411d-9b3d-de69d21c70af.html

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie :

Linda Evelin Fischer

Marketing & Communication

Heating Division

linda.fischer@danfoss.com

Telefon: +4 031 222 2102

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional