Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Dedeman a deschis o noua unitate la Bistrita

I.D. Companii /

Dedeman a deschis o noua unitate la Bistrita

Retailerul de materiale de constructii si amenajari interioare Dedeman deschide vineri, 14 septembrie, un magazin in Bistrita, cel de-al patrulea inaugurat in acest an.

Valoarea investitiei este de 10 milioane de euro, iar deschiderea acestei noi unitati vine la aproximativ doua luni de la inaugurarea magazinului din Slatina.

Situat pe strada Sigmirului nr. 20, in zona industriala a orasului, magazinul se desfasoara pe o suprafata de peste 12.000 mp, incadrandu-se in categoria magazinelor de suprafata medie ale retelei.

Dragos Paval, presedinte Dedeman a declarat:

"Ne concentram in continuare energiile pe extindere si pe identificarea permanenta de noi solutii pentru a creste gradul de satisfactie al clientilor nostri."

In decursul acestui an Dedeman a mai inaugurat magazine in Constanta, Ramnicu Valcea si Slatina.

Pentru 2012 Dedeman si-a propus cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de anul precedent, cand aceasta a depasit doua miliarde de lei. Pana in 2015 compania are ca target dezvoltarea retelei nationale pana la un total de 45 de magazine.

Dedeman detine la momentul actual 30 magazine, doua centre logistice si un parc auto propriu. In total magazinele dispun de o suprafata de vanzare de 310.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional