Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Dedeman inaugureaza un nou magazin in Constanta

I.D. Companii /

Dedeman, retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare cu capital 100% romanesc, deschide astazi cel de-al doilea magazin din Constanta, pe Bulevardul Tomis, nr. 385.

Magazinul din Tomis Nord a fost ridicat printr-o investitie de 15,5 milioane de euro, si are o suprafata construita de peste 15.000 de metrii patrati si 300 de locuri de parcare.

"Acest magazin nu reprezinta doar o noua reusita a efortului nostru sustinut de extindere, ci si realizarea unui nou pas in indeplinirea viziunii noastre de a crea un mediu exceptional de vanzare cu amanuntul pentru clientii care doresc sa-si construiasca sau amenajeze locuinta sau gradina mult visata", Dragos Paval - Presedinte.

Magazinul din Tomis Nord este deschis la 3 ani si jumatate de la inaugurarea primului magazin de la malul marii, situat in Agigea. Totodata, acesta lanseaza seria inaugurarilor din 2012, alte patru magazine urmand a fi deschise in acest an.

Compania Dedeman a deschis pana in prezent 26 de magazine, din care 5 inaugurate in 2011, in Cluj-Napoca, Drobeta Turnu - Severin, Baia Mare, Alba Iulia si Tulcea. Societatea a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste doua miliarde de lei si are ca obiectiv pentru anul in curs cresterea cifrei de afaceri cu 10%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional