Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Divizia adezivi tehnologici a Henkel a inregistrat vanzari in crestere

I.D. Companii /

Vanzarile Diviziei Adezivi Tehnologii a Henkel au crescut cu 6% in anul 2011, atingand valoarea de 7,746 milioane euro.

"2011 a fost inca un an foarte bun pentru Henkel. In pofida contextului economic volatil, ne-am atins obiectivele ambitioase, si chiar le-am depasit in mod semnificativ. Vanzarile si profitul au atins un nivel record," a declarat Kasper Rorsted, CEO Henkel.

Cresterea organica de 8,3 procente a fost peste valoarea pietelor relevante. Profitul operational ajustat a crescut semnificativ fata de anul precedent, cu 14,7 procente pana la 1,075 milioane euro. Cu un EBIT de 1,002 milioane euro, profitul operational a depasit pentru prima data nivelul de 1 miliard de euro.

In 2012 pentru divizia Adezivi Tehnologii, Henkel preconizeaza o crestere putin mai mare a vanzarilor decat in cazul diviziilor de bunuri de consum.

Vanzarile Henkel la nivel de grup au crescut in anul fiscal 2011 cu 3,4% pana la 15,6 milioane euro, comparativ cu perioada anterioara. Organic, vanzarile au crescut cu 5,9 procente.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional