Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Doi noi directori in cadrul Duraziv

I.D. Companii /

Marius Terec, Director Operatiuni Adezivi in cadrul Duraziv

Marius Terec, Director Operatiuni Adezivi in cadrul Duraziv

Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, anunta recrutarea a doi noi manageri care vor contribui la dezvoltarea de retete noi si eficientizarea productiei.

Astfel, Vasile Staicu a fost numit Director Divizie Vopsele Duraziv, dupa ce timp de sase ani a ocupat pozitia de Director de Productie in cadrul Fabryo Corporation. De asemenea, Marius Terec a fost numit Director Operatiuni Adezivi. Anterior, acesta a fost Directorul Tehnic si R&D al producatorului de adezivi Tassullo.

Daniel Guzu, precizeaza:

"Angajatii sunt cel mai de pret activ al unei companii. Din momentul in care am infiintat Duraziv ne-a bucurat ca am putut avea in echipa multi dintre oamenii alaturi de care am creat o poveste frumoasa la Fabryo, asa cum este acum si cazul lui Vasile Staicu", adauga Daniel Guzu. "In Marius Terec am mare incredere ca vom putea dezvolta impreuna toate produsele pe care le am in minte de ceva timp si pe care doresc sa le aduc pe piata."

Numarul de angajati Duraziv a crescut cu 12% in 2012, echipa numarand in prezent 143 de angajati. De altfel, schema de personal s-a dezvoltat constant, in fiecare an existand extinderi si angajari care sa sustina cresterea companiei. Comparativ cu 2008, echipa Duraziv s-a dublat.

Duraziv este o companie activa pe piata de materiale de constructii inca din anul 2003, cand a fost infiintata sub denumirea initiala de Bau Profil de catre antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisari interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. Divizia producatoare de adezivi s-a lansat in urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro intr-o fabrica moderna, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situata in Popesti Leordeni. in 2012 compania a raportat o cifra de afaceri de circa 17 milioane de euro.

Duraziv a inaugurat anul trecut o linie noua de productie vopsele si tencuieli decorative pe platforma de la Popesti Leordeni. Divizia de vopsele si tencuieli a generat vanzari totale de 2,5 milioane de euro in 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional