Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DTZ Echinox isi mareste portofoliul cu doua centre comerciale

I.D. Companii /

Severin Shopping Center

Severin Shopping Center

Serviciile de property management pentru Severin Shopping Center si Botosani Shopping Center vor fi asigurate de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Compania Bel Rom Real Estate este dezvoltatorul Botosani Shopping Center. Centrul are o suprafata totala de 22,031 mp, din care hypermarketul Carrefour acopera aproximativ 7.000 mp. Proiectul este programat a fi livrat in doua etape. Prima parte a proiectului s-a inaugurat pe 15 noiembrie, anul in curs. Aceasta cuprinde hypermarketul si o galerie comerciala de de 5,600 mp, inchiriata in proportie de 90%. In cea de-a doua faza, in 2012, galeria comerciala va fi extinsa cu inca 4,000 mp.

Proiectul Severin Shopping Center a fost lansat de asemenea de compania Bel Rom Real Estate, fiind in acest moment cel mai mare centru comercial din orasul Drobeta Turnu Severin. Mall-ul are o suprafata totala construita de 19,300 mp, galeria comerciala avand o suprafata de 7,100 mp si peste 17 magazine.

"Preluarea Severin si Botosani Shopping Center este o consecinta a experientei ample in administrarea de centre comerciale pe care DTZ o detine, dar este de asemenea rezultatul colaborarii apropiate cu grupul BelRom pentru servicii de leasing." comenteaza Yves D"Arfeuille, Head of the Property Management Department, DTZ Echinox.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional