Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Duraziv a deschis o noua sectie de productie vopsele

I.D. Companii /

Duraziv a deschis o noua sectie de productie vopsele

Duraziv, producator autohton de materiale de constructii, a lansat o noua linie de productie pentru vopsele si tencuieli decorative care va duce la atingerea unei capacitati totale de 50.000 de tone pe an. Investitiile in productia de vopsele si tencuieli au ajuns astfel la aproximativ 2 milioane de euro.

Noua linie de productie a fost pusa in functiune si poate lucra la capacitate maxima in orice moment. Productia din cadrul fabricii va fi insa una adaptata cererii de vopsele si tencuieli din piata. Compania estimeaza in prima faza o productie mai mare de tencuieli decorative. Aceasta investitie are la baza dorinta companiei de a echilibra ponderea fiecarei divizii in vanzarile totale. Pentru acest an vopselele ar urma sa asigure pana la 20% din vanzarile totale ale companiei. Anul trecut vopselele au avut o pondere de peste 10% in business.

"Noua linie de productie este una moderna cu o productivitate sensibil marita. Daca aceasta linie ar produce doar o singura gama simpla de produse atunci din punct de vedere valoric productia ar depasi 30 de milioane de euro", declara Daniel Guzu, fondator si manager Duraziv. "Ne-am propus sa oferim clientilor sisteme de produse din acceasi categorie calitativa care sa poata garanta executia unor lucrari durabile. In acest sens, ne dorim sa ne dezvoltam un portofoliu cat mai echilibrat. Nu dorim sa fim doar un producator de adezivi sau profile, ci sa fim o companie care poate livra solutii complete de finisaj.", adauga Daniel Guzu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional