Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Duraziv: Rezultatele bat asteptarile

I.D. Companii /

Daniel Guzu, fondatorul si managerul Duraziv

Daniel Guzu, fondatorul si managerul Duraziv

Compania Duraziv a raportat un total al vanzarilor de vopsele pe primele 10 luni de 1,7 milioane de euro, cu 0,2 milioane euro mai mare decat suma estimata pentru intreg anul 2011.

Pentru acest an compania isi propusese ca 10% din vanzari sa vina de pe acest segment. La zece luni, aportul diviziei de vopsele in totalul business-ului a fost de 10,8%. Ponderea vopselelor in business s-a majorat cu trei procente raportat la rezultatele anuntate la jumatatea anului.

Societatea Diraziv a mizat pe o reteta eficienta de-a lungul timpului, propunand pietei un produs inovator: vopseaua Duraziv fara Miros.

"Faptul ca am reusit sa vindem vopsea de peste un milion de euro in mai putin de noua luni pe o piata putin dinamica ne-a confirmat calitatea produsului creat de noi", declara Daniel Guzu, fondatorul si managerul Duraziv. "Am propus pietei un produs ecologic, revolutionar. Nu stiam cum va fi primit, dar aceste rezultate ne arata ca piata manifesta in continuare deschidere fata de produse care pot schimba radical felul in care e privit un anumit produs", adauga Daniel Guzu.

Vopseaua Duraziv fara Miros a fost primul produs industrial din Romania care a obtinut dreptul de a folosi eticheta ecologica acceptata la nivelul Uniunii Europene, certificatul de inregistrare eco label pentru Duraziv fara Miros puartand numarul 1.

Duraziv a demarat productia de vopsele in a doua parte a anului precedent, noua linie necesitand pana in acest moment investitii totale de 1 milion de euro. Anul trecut vanzarile de produse realizate in aceasta sectie nu au avut un aport semnificativ in vanzarile totale.

Evolutia vanzarilor companiei Duraziv la noua luni a fost una in trendul preconizat initial. Veniturile companiei s-au majorat cu 32,7%.

Duraziv si-a bugetat anul acesta un avans al afacerilor cu 30%, dupa ce initial anuntase o crestere de 25%. Surprinzatoare pentru acest an au fost vanzarile foarte mari din lunile de iarna, in februarie compania raportand incasari de aproximativ un milion de euro. De asemenea, lunile iulie si august au fost caracterizate de o evolutie accentuata a incasarilor, aceasta fiind in mod traditional o perioada foarte propice afacerilor din domeniul constructiilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional