Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Duraziv: Vanzari duble pe segmentul de vopsele

I.D. Companii /

Veniturile companiei Duraziv din comercializarea vopselelor si a tencuielilor decorative au ajuns la 1,08 milioane euro in primele sase luni ale anului, in crestere cu 98% comparativ cu rezultatele din perioada similara a anului anterior.

"Divizia de vopsele a crescut anul acesta deoarece am promovat o gama foarte larga de vopsele, cu diferentiatori puternici, precum si o tencuiala decorativa cu un raport corect calitate/pret.", a declarat Marga Calin, director de marketing Duraziv. "Tencuiala decorativa este unul din produsele cele mai cerute din portofoliu", a adaugat Marga Calin.

Cele mai mari vanzari de vopsele au fost inregistrate in luna mai. Peste 70% din totalul vanzarilor companiei au vizat proiecte de renovare. "In acest moment nu se intrezareste o modificare a acestui raport intre renovare si constructii noi pe parcursul acestui an, situatie care va continua cel mai probabil si in 2013", explica Marga Calin.

Pentru acest an compania si-a bugetat vanzari totale in cadrul acestei divizii de circa 3,5 milioane euro, cu 75% mai mult decat anul trecut. Evolutia diviziei de vopsele in 2012 va fi influentata si de lansarea unei noi linii de productie pe platforma de la Popesti Leordeni, care va duce la atingerea unei capacitati totale de productie de 50.000 de tone pe an. Investitiile totale ale companiei in productia de vopsele si tencuieli au ajuns la aproximativ 2 milioane de euro.

Duraziv detine acum trei fabrici in Romania, dintre care una de mortare uscate, alta de vopsele si tencuieli pe baza de apa, iar a treia de profile metalice, toate situate langa Bucuresti, in Popesti Leordeni. Fabrica de adezivi are o capacitate maxima de 200.000 de tone pe an, iar cea de profile metalice de 10.000 tone pe an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional