Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Energoutilaj si-a crescut cifra de afaceri dar si pierderea

I.D. Companii /

Energoutilaj si-a crescut cifra de afaceri dar si pierderea

Energoutilaj a reusit sa-si majoreze cifra de afaceri din primul trimestru al anului 2012, in ciuda scaderii volumului lucrarilor de pe piata pe care activeaza. Desfasurarea lucrarilor in care a fost implicata compania a fost afectata de intemperiile din februarie 2012, care au determinat in anumite cazuri chiar intreruperea temporara a unor proiecte.

Astfel, societatea Energoutilaj a inregistrat in perioada 1 ianuarie-31 martie 2012 o cifra de afaceri de 2,55 milioane lei si o pierdere de 792.610 lei. Fata de aceeasi perioda a anului trecut cifra de afaceri este cu 4,5% mai mare.

In ceea ce priveste cheltuielile de exploatare acestea s-au ridicat la suma de 3,3 milioane lei in crestere cu 217.210 lei fata de aceeasi perioada a anului trecut. Si cheltuielile totale au crescut inregistrand o majorare cu 216.385 lei de la 3,19 milioane in primul trimestru al anului trecut la 3,41 milioane lei in primul trimestru al acestui an.

Ca si in prima perioada a lui 2011 cheltuielile au depasit veniturile, acestea din urma ridicandu-se la 2,62 milioane lei in trimestrul 1 din 2012.

La sfarsitul lunii martie Energoutilaj inregistra o pierdere bruta de 792.610 lei, de mai bine de trei ori mai mult fata de primul trimestru din 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional