Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Epstein construieste o unitate de productie pentru Lufkin Industries

I.D. Companii /

Compania de arhitectura, design interior, inginerie si constructii Epstein a sarbatorit recent 90 de ani de existenta, de la infiintarea companiei in 1921, la Chicago.

Epstein este activa pe piata romaneasca de mai bine de cinci ani, implementand proiecte de succes pentru clienti internationali precum Lufkin, Cameron, Andrew Corporation, Emerson, Star Foods Romania, Petrom.

In prezent Epstein dezvolta in cadrul West Park Ploiesti o unitate de productie pentru Lufkin Industries. Noua unitate de productie de aproximativ 35.470 mp este amplasata pe un teren de 33,32 hectare.

In cadrul proiectului Epstein ofera servicii complete de arhitectura si inginerie, fiind in acelasi timp si contractorul general.

Pana in prezent a fost executata cladirea de post productie cu anexa administrativa aferenta. Proiectul va fi livrat la jumatatea anului 2012.

Noua facilitate Lufkin va produce componente ale echipamentelor pentru extractia petroliera de suprafata si este dezvoltata cu scopul de a sprijini vanzarile de pompe de mare precizie, utilizate in industria petroliera, pentru clientii actuali si viitori ai Lufkin Industries, in Orientul Mijlociu, zona Marii Neagre, Europa Centrala si Rusia.

De asemenea, Epstein ofera la acest moment servicii complete de arhitectura, inginerie si management de constructie pentru un nou depozit de produse finite al companiei Star Foods. Constructia se constituie ca o extindere a obiectelor si a activitatilor de depozitare existente deja pe terenul companiei din Popesti Leordeni. Noua cladire va cuprinde: hala de depozitare produse finite, aflata in legatura cu hala existenta, la care se adauga zona de expeditie si anexe socio-administrative (vestiare, spatii birouri), insumand o suprafata construita de aproximativ 4,500 mp. Finalizarea proiectului este prevazut tot pentru jumatatea anului 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional