Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Fabrica de polistiren inaugurata la Sfantu-Gheorghe

I.D. Companii /

Fabrica de polistiren inaugurata la Sfantu-Gheorghe

Cea mai noua fabrica a grupului Masterplast a fost deschisa, saptamana trecuta,, la Sfantu-Gheorghe. Investitia s-a ridicat la 1,6 milioane de euro, fabrica fiind profilata pe producerea de placi de polistiren folosite in izolatia termica a fatadelor de cladiri.

Tamas Feleki, directorul executiv al Masterplast Romania, a declarat:

"Am ales orasul Sfantu-Gheorge, pentru ca in aceasta regiune am reusit sa obtinem o cota de piata remarcabila". "Conform planurilor noastre in cativa ani capacitatea fabricii va creste la peste 150.000 mc anual, si astfel va fi posibil ca sa satisfacem necesitatile partenerilor din regiune cu produse de calitate exceptionala", a adaugat Feleki.

In primavara anului 2012 Masterplast S.A a facut rost de 6,1 milioane de euro prin achizitii bursiere, din care a finantat investitiile terminate si pe cele in curs. In Romania grupul are puncte de lucru la Oradea, Bucuresti si Sfantu-Gheorghe. In toate cele trei locuri isi desfasoara activitati de depozitare si comercializare, iar la Sfantu-Gheorghe, in fabrica cumparata in aceasta primavara de la Grupul Schwenk, a inceput deja si fabricarea de adezivi.

Grupul Masterplast, infiintat in anul 1997, este una din cele mai importante firme din regiunea central si est Europeana in domeniul fabricarii si comercializarii materialelor de constructii. Grupul are filiale proprii in 13 tari. Veniturile totale ale firmei s-au ridicat la 82,17 milioane de euro in 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional